Hikvision, furnizor de soluții IoT, având ca și competență principală securitatea bazată pe sistem video, lansează cea mai nouă ofertă pentru soluțiile destinate traficului – camera ITS – concepută pentru îmbunătățirea siguranței rutiere și a fluxului de trafic. Camera dispune de o serie de caracteristici diferite, oferind informații cu privire la viteza autovehiculului, încălcarea regulilor de circulație în trafic, recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare și analiza atributelor vehiculului, toate într-o singură carcasă.

„Hikvision depășește întotdeauna granițele tehnologiilor video. Dincolo de gama vizuală, percepută de camerele video, abilitățile de a înțelege alte tipuri de „simțuri” ar permite o monitorizare și o raportare și mai precise a evenimentelor sau accidentelor ”, spune Frank Zhang, președintele Centrului Internațional pentru produse și soluții de la Hikvision. „Aceasta este percepția multidimensională, o tendință care credem că va influența industria securității în viitor.”

Noua cameră ITS este proiectată și dezvoltată pe baza conceptului multidimensional. Este prima cameră Hikvision care integrează trei module într-o singură unitate, fără compromisuri asupra performanței. Designul camerei este îngrijit și flexibil, oferindu-i avantajul de a putea fi implementată în medii solicitante, totul într-un mod ușor și rentabil.

Îmbunătățirea siguranței rutiere și optimizarea fluxului de trafic   

Produsul dispune de o cameră HD, radar de viteză, și o gamă de lumini, într-o singură carcasă. Mai exact, funcționează cu un radar multi-tracking ce monitorizează continuu până la două sau trei benzi de circulație – în funcție de modelul camerei și identifică viteza și poziția obiectelor din zona monitorizată la o viteză de până la 300 km / h. Dacă un vehicul încalcă limita de viteză, radarul încorporat declanșează camera conectată, salvând în baza de date o fotografie a vehiculului și a plăcuței de înmatriculare.

În cazul încălcării regulilor de circulație, cum ar fi conducerea greșită, utilizarea necorespunzătoare a benzii sau chiar neutilizarea centurii de siguranță, camera va capta imagini ale vehiculului în cauză, va identifica plăcuța de înmatriculare și informațiile relevante, inclusiv tipul vehiculului, culoarea , marca și direcția de mișcare, informații ce pot fi transmise autorităților în timp real sau pot fi stocate în baza de date a dispozitivului.

Identificarea incidentelor ajută la îmbunătățirea regulilor generale de conducere, influențând în mod pozitiv rata accidentelor, oferind siguranță rutieră și uniformizând continuu fluxul de trafic.

În interiorul camerei 

Prevăzută cu algoritmi de învățare profundă, camera este concepută să recunoască un număr mult mai mare a plăcuțelor de înmatriculare decât sistemele convenționale ANPR,  având o eficiență ridicată. Senzorul său GMOS asigură imagini mai luminoase și mai fluide pentru a fi reproduse în medii în care condițiile de iluminare sunt provocatoare, în special în medii cu lumină slabă.

Lumina suplimentară încorporată cuprinde o matrice de 16 filtre de lumină, oferind o rază IR de până la 40 de metri pe timp de noapte.

Datorită tuturor acestor funcționalități integrate, dispozitivul este un produs unic ce depășește produsele ITS convenționale, oferind economie de spațiu și mai puține cabluri, pentru o instalare mai ușoară. Suportă o montare flexibilă pe stâlp, și este extrem de ușor de configurat.

Camera Hikvision ITS este ideală pentru diverse scenarii precum drumuri urbane, autostrăzi, tuneluri și stații de taxare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina produsului la iDS-TCV907-BIR.