Mentenanta IT

REZOLVĂM PROBLEMELE ÎNAINTE SĂ SE ÎNTÂMPLE

Imaginați-vă că trec câteva luni fără să vă faceți griji pentru o problemă legată de IT. Fără probleme fizice cu echipamentele, cu actualizările sau integrarea software, fără frustrări în cazul in care un echipament devine nefunctional și fără somn pierdut în urma unei încălcări de securitate. Vă aflați departe de birou, simțind cu încredere că infrastructura IT  a companiei dvs. este îngrijită în totalitate.

Pe termen scurt si lung: Serviciile noastre de mentenanta IT vă oferă cea mai bună valoare pentru bani. Oferă în mod proactiv integrare tehnologică, sisteme actualizate și asistență tehnică în orice moment – nu doar atunci când ceva nu mai funcționează.

Îți satisfacem toate nevoile IT, plus crește eficiența și productivitatea echipei tale.

 • Controlați costurile cu infrastructura IT

  Puteți scala costurile IT în funcție de cerințele dvs. și puteți plăti doar pentru ceea ce aveți nevoie. Indiferent de scăderea sau creșterea numarului de angajați.

 • Consilier IT de încredere

  Prin monitorizarea regulată si administrarea infrastructurii IT de catre compania noastră. vom deveni consilierul dvs. de încredere.

 • Eficiență crescută

  Prin externalizarea de servicii IT către o echipă de experți IT, în momentul în care aveți nevoie de sprijin suplimentar pentru proiecte, furnizorul dvs. de servicii IT, poate oferi personal suplimentar.

 • Investiții inițiale mici

  Gestionarea serviciilor IT de catre noi, vă ajută să compensați investiția inițială a costurilor cu tehnologia, fără a mai cheltuii in viitor, mii de lei pentru hardware și software.

 • Scalarea Afacerii

  Pe măsură ce afacerea dvs. crește, structura sa de asistență trebuie să crească și ea. Când utilizați un serviciu de mentenanta IT puteți să vă extindeți afacerea mai mult sau mai putin cu o simplă discuție.

SERVICIILE DE MENTENANTA IT CUPRIND

 • Intretinerea Retelei IT

  Eliminam timpii morti de nefunctionalitate a retelei care ar putea sa va afecteze negativ activitatea din cadrul companiei. Infrastructura IT este întotdeauna optimizată pentru a suporta traficul de date.

 • Help desk

  Asistența 24/7 (remote, telefonic sau e-mail) vizează maximizarea eficienței serviciului de mentenanta it si soluționarea problemelor. Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și puteți rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze la sediul dvs.

 • Mentenanta Servere

  Verificare functionalitate servicii instalate (Web, Mail, Firewall, Routare, DHCP, DNS, FileServer , Active Directory, FTP, Backup, Network Storage ); verificare log-uri servere; instalare update-uri si servicepack-uri necesare; verificare si editare permisiuni fisiere; configurare aplicatii; vericare backup-uri.

 • Mentenanta Calculatoare

  Este o colectie de servicii aplicate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii sistemului de calcul si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).

 • Consultanta IT

  Suport Rapid si timp de raspuns scurt. Echipa de experti a Dolvo IBT este intotdeauna gata sa va ofere cele mai bune sfaturi bazate pe o pregatire riguroasa si ani de experienta. Va putem oferi cele mai bune sfaturi si servicii pentru compania dumneavoastra.

 • Buget precaut

  Performante mai fiabile si cheltuieli mai previzibile. Asta inseamna ca veti obtine mai multa valoare de la tehnologia in care deja ati investit si reducerea costurilor legate de IT